A dán bútorgyártók több évtizede a világ vezető trenddiktálói a lakberendezésben. A MENU cég ars poeticaja már-már klisészerű, ám korántsem elhanyagolható: „A világ jobbá, kevésbé bonyolulttá tétele, hogy egy kicsit boldogabban keljünk fel nap mint nap.”

A márka ezt az alapelvet a dizájn útján gyakorolja. A koppenhágai bázisú tervezői csapat tagjai olyan elismert dizájnerek és alkotók az építészet, formatervezés és egyéb művészeti területekről, akik a világ ütemes lüktetésével haladva, bútoraikban és kiegészítőikben mégis a nyugalmat próbálják becsempészni az otthonokba.

A vonalvezetés letisztultságát és egyszerűségét, valamint a neutrális, matt színvilágot nagyszerűen kompenzálják magas minőségű anyagokkal, mint a márvánnyal, sárgarézzel vagy a különböző fafelületekkel. A lekerekített, sok esetben íves formák oldják a sokszor robosztus kialakítást.

A 60-as évek északi dizájnkultúráját idézi a márka egyik legsikeresebb lámpacsaládja, a JWDA, amely egyszerre sugall glamúros hangulatot és egyszerű vonalvezetést. A lámpa vásárlásához kattintson ide!

Bemutatótermünkben a MENU teljes kollekciója rendelhető, amiben kanapék, fotelok, asztalok, székek, lámpák és kiegészítők is megtalálhatók. Legyen szó modernebb vagy klasszikusabb enteriőrről, a MENU termékei szinte minden stílusba könnyedén beilleszthetők.

A MENU termékeiért kattintson ide!