Az ősz beköszöntével egyre több időt töltünk az otthonunkban. A nappalok rövidülnek, hamarabb lesz sötét és emiatt indokolttá válik a kiegészítő fények alkalmazása a belső tereinkben. Egy megfelelően kiválasztott hangulatvilágítás még a hideg hétköznapokat is meghitté és meleggé tudja varázsolni. A következőkben bemutatunk pár érdekes asztali lámpát a kínálatunkból. Folyamatosan frissülő webshopunkban pedig még megannyi lámpa közül tud választani.


  


JWDA asztali lámpa

A koppenhágai székhelyű MENU márka termékei a skandináv letisztultságot ötvözik a glamúros dizájnnal. A JWDA lámpakollekció minden darabja fényerőszabályzós, így a hangulatunkhoz megfelelően állíthatjuk a fény erősségét. Elérhető márvány, fém és beton foglalattal.

 

Battery asztali lámpa

A Kartell Battery elnevezésű lámpája azoknak kedvez, akik szeretik a klasszikus megjelenést, ötvözve azt a modern anyaghasználattal. Ahogy a lámpa nevéből is kiderülhet, ezt a modellt elég csak feltölteni egy USB kábel segítségével, és máris élvezhetjük a fényét.


  


Control asztali lámpa

Az ipari stílus szerelmeseinek kedvez a Muuto Control lámpája, amelynek fényforrása egy nagy LED Edison izzó, ezzel is erősítve az idusztriális és már-már kissé nyers dizájnt. A foglalat több színben is elérhető, illetve fényerőszabályzóval is el van látva.

 

Rabbit asztali lámpa

A világ egyik vezető lakberendezési márkája, a Moooi Rabbit asztali lámpája kifejezetten a kortárs dizájnra érzékeny közönséget célozta meg. A nyulat megtestesítő lámpa hangsúlyos fénypontja lehet akár egy unalmasabb saroknak. A meghökkentés garantált lesz.