SieMatic újdonságai továbbra is magukkal ragadják az igazán hozzáértő szakmabeliek figyelmét. A SieMatic egyik legfrissebb újítása az SLX konyha, a lenyűgöző megvilágítás technikájával, aminek köszönhetően művészi hatást, egyedi hangulatot varázsol a konyhában. Az SLX konyha esetében a fény szerepe annyival megnő, hogy már-már tapinthatóvá, kézzelfoghatóvá válik.

A SieMatic S2 anyagesztétikája még sohasem volt ennyire kifinomult. Eleganciájával nyugalmat és biztonságot teremt maga körül. A rozsdamentes acélnak egy teljesen új, kellemesen hívogató oldalát ismerhetjük meg az S2-nek köszönhetően. A SieMatic S2 egy olyan életteret hoz létre, ami magába szippant, és amit aztán soha többé nem akarunk elhagyni.

 

SieMatic SLC konyha kellő kimértséget és magabiztosságot sugároz. Az első pillantásra zord külső valójában értékes rugalmasságot és sokoldalúságot rejt magában. Az SLC az egyedi tervezés széleskörű lehetőségeivel teljesedik ki igazán.

SieMatic SE/ SC konyha által teljesen új értelmet nyer a már jól ismert kifejezés: „a régi és az új találkozása”. Egy hagyományosan modern konyha születik meg egy újfajta, utánozhatatlan módon. Az egyedi kontraszthatás a részletekben rejtőzik: a tömör kerámia pult és a folytonosság hatását keltő fogantyúk kivételes találkozásában.

Ha felkeltette az érdeklődését a SieMatic konyha legfrissebb kollekciója, keressen minket a weboldalunkon.

https://welovedesign.hu/siematic/

https://spirithomeshop.hu/