A Gubi Beetle szék 2013-as debütálása óta töretlenül a márka ikonikus darabja. Először 2012-ben lett bemutatva Milánóban ahol nagy sikereket ért el. A vonzó design, a kiemelkedő kényelem és könnyű testreszabhatóság eredményeként számos világhírű étteremben, szállodában is megtalálhatóak a Bettle székek.


A GamFratesi tervezőpáros, akik megálmodták ezt a csodás darabot, a bogarak világából merítették ihletüket, mégpedig a kitinpáncélosok anatómiájának tanulmányozása során. A szék tervezésekor újraértelmezték a bogár vázak jellegzetességeit, a kagyló formájú alakokat, a szelvények kapcsolódásait.

 

A Gubi és a GamFratesi páros közti hosszú együttműködésnek köszönhetően mára már egy teljes Beetle szék család kialakult, székek, bárszékek és lounge székek formájában.

Amitől még izgalmasabbá válik ez a szék, az a hatalmas anyag és színválasztéka. A láb színei és típusai személyre szabottan kombinálhatóak a különböző színű ülőfelületekkel, legyen szó kárpitozott vagy akár kárpitozatlan változatról.