SieMatic – Az időtálló konyha titka workshop – Október 9. 18:00 óra


Gyere el különleges konyhadizájn workshopunkra a Design Hét 2018 keretein belül, ahol szakértőink segítségével megismerheted a legújabb konyhatrendeket, a mai lakberendezési hullámokba teljesen beleillő, korszerű anyaghasználatot és a modern technológiával ellátott háztartási gépeket.


A SieMatic német konyhabútorgyártó cég már közel 90 éve készít tökéletes konyhákat, így a világ vezető konyhabútorgyártói között tartják számon. A workshop keretein belül a SieMatic-tól Tobias Holzhauer rövid ismertetőt tart a márkáról és a mai konyhatrendekről, majd a bemutatóterem konyhatervezője ad hasznos tanácsokat az álomkonyha megvalósításához. A rendezvény alkalmával bemutatásra kerül Magyarországon először a „slide in door system”. Emellett átadásra kerül a Spirit Home legújabb, ultramodern, teljesen felszerelt SieMatic bemutatótermi konyhája és étkezője is. A workshop magyar és angol nyelvű.


Kezdés: 18:00 – Várható befejezés: 20:00                                                                                    Helyszín:
 Bemutatóterem, 1077 Budapest, Király u. 47. (Király és Nagymező utca sarok)