A Creatif egy mozgatható falakkal, térelválasztókkal, illetve nem utolsó sorban hangszigeteléssel foglalkozó gyártó. 2002 óta foglalkoznak mozgatható falakkal, majd 2010-ben kezdtek bele a saját termékek gyártásába.


Fő küldetésüknek az ideális, komfortos munkaterület megalkotását tartják. A tervezésen és a megalkotáson kívül a termékek installálásában is nagyon segítőkészek, és ezt a visszajelzések is nyugtázzák.


Termékeiket négy nagyobb csoportra lehet osztani.
Adaptif névre keresztelték azokat a termékeket, amikkel legrégebb óta foglalkoznak. Ide tartoznak a különféle mozdítható, mozgatható fal rendszerek. Többféle típus megtalálható ezek közül is, a vékony üvegtől a teljesen hangszigetelő falakig szinte bármi.


A Seclusif név egy teljes mértékben hangszigetelt termet takar, amit a megrendelő igényeihez igazítanak. Ezek a termek teljes mértékben hordozhatók és mobilisak. Alapértelmezett, hogy a Seclusif légkondícionálással, világítással és A osztályú hangszigetelő panelekkel együtt érhető el.


Constructif névre hallgat saját térelválasztó polcrendszerük, amely teljes mértékben testreszabható és mozgatható, így egyszerűen létrehozva nagyobb térből kissebbeket, akár külön funkcióval.


Az Acoustif. Már a nevéből is rá lehet jönni, hogy ezek a termékek a akusztikával, hangszigeteléssel kapcsolatosak. Itt megtalálható tradicionális értelemben vett falra szerelhető hangszigetelő panelek, ezeknek is több fajtája, hangtechnikailag és akár térben is elkülönülő kisebb területek étkezéshez vagy akár meetinghez és nem utolsó sorban digitális hangszigetelő rendszerük, ami segít kiszűrni a nem kívánatos háttérzajokat.


A vállalat környezetvédelemből is jeles. Tevékenységük során maximálisan előtérbe helyezik káros anyagok kibocsátásának minimalizálását. Termékeik 100%-ig újrahasznosíthatóak, amit már a termelés során alkalmaznak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed a Creatif termékek iránt, keresd munkatársainkat a további információkért: info@spirithome.hu