Az olasz bútorgyártás már évtizedek óta a világ dizájnkörforgás egyik meghatározó alappillére. A Kartell márka immár 70. éve szorosan összefügg az olasz dizájniparral, ikonikus modelljei pedig világhírnevet szereztek az észak-olasz gyártónak.

Az 1949-ben Giulio Castelli által alapított vállalkozás, mára már az olasz dizájn egyik szimbólumává vált szerte a világon. A sikerszéria azon alapszik, hogy a több különböző területen, legyen az világítás, bútorozás, vagy dekoráció, mind gyártanak termékeket, kifejezetten jó minőségben, mindemellett pedig a Kartell darabok könnyen megjegyezhetővé válnak, azáltal, hogy érzelmeket váltanak ki szinte mindenkiből.


A főként akril bútorokat és kiegészítőket gyártó márka termékpalettája elég széles. A nagyobb asztalokon, kanapékon és székeken keresztül megtaláljuk a kisebb vázákat, polcokat és ülőkéket a kínálatban, amelyek a Kartellre jellemző élénk színekben tündökölnek.


A Kartell nagyszerűsége abban is rejlik, hogy a születő termékek egyéniségei jól hozzák, a híres tervezőik stílusát, akikkel a márka az évek során kollaborált, úgymint Philippe Starck-ét, Piero Lissoni-ét vagy éppen Patricia Urquiola jegyeit.

A Kartell termékei megrendelhetőek a bemutatótermünkben és a webshopunkban.