A Henge márka olyan, mint egy utazás, egy természetközeli fantáziavilágba. Ebben rejlik a cég lelke is. Ez az utazás a szülőföldünktől egy időtlen dimenzióba repít vissza, a modernitáson keresztül. Azok számára ajánljuk ezt az utazást, akik szeretik és értékelik a kézzel készített különleges tárgyakat, bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, amelyek öröklődnek generációkon át.

A tervezők olyan bútorokat álmodnak meg, amelyek velünk együtt, napról-napra öregednek, megalkotva ezzel azt az egyedülálló patinát, amelyet csak az idő hozhat létre. Mindezt a különleges természeti kincseknek köszönhetően, úgymint a ritka fafajták, nemes fémek és a naturális kőzetek.

A 2018-as év újdonsága az Oxymoron asztal volt. A tömör fa különleges egybeolvadása jelenik meg mozaikszerűen az asztal felületén, amely egy képzeletbeli erdő látványát csempészi be az otthonunkba. Az asztal tartópillérei letisztult formát követnek, melyet égetett bronz lábakkal láttak el, megadva ezzel a bútor masszív védjegyét. Az Oxymoron asztal több méretben is elérhető.

A HENGE kizárólagos hazai forgalmazójaként a márka teljes kollekciója megrendelhető a bemutatótermünkben, ahol számos modell kiállítva is megtekinthető.