A Heatsail dizájncég megalkotta a tökéletes megoldást, mely visszavarázsolja a kültéri kikapcsolódás élményét. A DOME teraszmelegítővel meghosszabbíthatjuk a szabadban folytatott kellemes beszélgetéseket, akár a hidegebb, őszi vagy téli hónapokban is. A különleges, belga gyártmány egyedi atmoszférát teremt és szemkápráztató kiegészítőt kínál belső udvarunk bútorzatához.


A DOME rozsdamentes acél szerkezetének köszönhetően rendkívül strapabíró, így nyugodtan használható, akár viharos időben is. A termékhez párosuló távirányítóval nemcsak a hangulatos világítást tudjuk beállítani, hanem a fűtés is tetszés szerint szabályozható. A kellemes hőfok megtalálásával teljessé válnak a természetben eltöltött, értékes pillanatok.


Az elragadó teraszmelegítő funkcionalitását tekintve is kiváló. Az alján beépített apró kerekekkel könnyedén mozgatható, valamint opcionálisan Bluetooth kihangosító is beszerelhető. Csak hab a tortán, hogy a kortárs dizájnnak megfelelve alacsony energiaszükséglettel és zéró CO2 kibocsátással környezettudatos terméknek nyilvánítható.


Ha Te is szeretnéd újraélni a nyáresti borozgatásokat, akkor szerezd be még ma a DOME teraszmelegítőt! Látogass el bemutatótermünkbe vagy keresd az újdonságokat a webshopunkban!