Ha otthonunk ékesítésére kerül sor, számtalan lehetőségünk van arra, hogy egy kis dizájnt csempésszünk a mindennapokba. Mégis, mi az első lépés, amivel közelebb kerülhetünk egy szemkápráztató légkör megteremtéséhez?

Bármilyen lakásról is legyen szó, a kanapék kulcsfontosságú szerepet töltenek be. A formák, a kárpit és a díszpárnák alkotta gyönyör karakteres középpontot ad a nappaliknak. Az eleganciát sugárzó luxus darabok bája az alaposan kidolgozott részletekben és az elengedhetetlen kényelemben rejlik. A 2020-as kollekciók széles választéka magas minőségű, ikonikus kanapékat kínál a kortárs dizájn szerelmeseinek. Íme egy-két újdonság ötleteléshez, inspirálódáshoz:

Az olasz esztétika élén járó Ditre Italia cég, idén is pompás termékekkel szolgál. A Clip, a Krisby és az Urban 2.0 kényelmet és eleganciát biztosít, minimál stílusú formákra alapozva.

Otthonunk tökéletes főszereplője lehet az Icon kanapé a Flou-tól, vagy akár a munkánk elvégzésére alkalmas helyet biztosító Asolo, a Flexform idei gyönyörűségeinek képviselője.

Végül, de nem utolsó sorban a Porada új, moduláris kanapéja, az Abacus is említésre méltó, hiszen kreatív szerkezetének köszönhetően tetszésünk szerint formálható különböző pozíciókba.

Fedezd fel Te is a varázslatos dizájnkanapékat! Látogass el bemutatótermünkbe vagy keresd az idei szépségeket a webshopunkban!