A 2020-as év mindenkinek sok-sok váratlan meglepetést és kiszámíthatatlan változást hozott. A bizonytalanság napjaink részévé vált, számos esemény, utazás lemondásra került, csak egyetlen biztos pont maradt: az otthonunk.
A mi küldetésünk az, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtva minél szebbé varázsoljuk az otthoni enteriőrt a dizájn jegyében.

Legyen szó akár nagy felújításról, akár apró rendezgetésről, a Spirit Home csapata a bizonytalan hónapokban is rendelkezésedre áll. Szerezd be dizájnkanapéink egyikét a meghitt családi pillanatok megteremtéséhez, vagy alkosd meg a legdivatosabb dolgozósarkot kínálatunk egyedi és kifinomult darabjaival. A stílusos kreativitásnak semmi
sem szabhat határt.

Nálunk kényelmesen vásárolhatod meg a modern atmoszférához elengedhetetlen bútorokat, kiegészítőket. A folyamatosan frissített webshopunkban minden termék elérhető, így csak egy gombnyomás és máris tiéd lehet az esztétikus csodák egyike. Fontosnak tartjuk a precizitást és a pontosságot, így gondoskodunk a megrendelt csomagok időben való kiszállításáról. Az online vásárlás mellett biztosítjuk bemutatótermünk személyes látogatását is. Egyéni időpont foglalásával elkerülhető a fertőzés veszélye és a maszk használatával nyugodt és kellemes nézelődést garantálunk.

Keress minket telefonon vagy e-mailben, és térj be hozzánk a számodra legmegfelelőbb időben. Kövess minket a Facebook, illetve Instagram oldalainkon is, hogy semmiképp se maradj le az újdonságokról! További információért, valamint kérdések esetén keress minket e-mailben és iratkozz fel hírlevelünkre!