A Skandináv világ sajátos varázsához hozzátartoznak a hosszú, zord és hideg hónapok. Épp ezért, a dán dizájnerek megteremtették a legtökéletesebb kiegészítőt, mely képes beragyogni a legsötétebb napokat is.


A MENU vezeték nélküli, hordozható lámpája a minimalizmus megtestesítőjeként egyszerű és letisztult, bájos formája eleganciát sugároz. Levehető fogantyújának és a stílusos kosáralaknak köszönhetően könnyen mozgatható, mely lehetővé teszi a bel- és kültéri használatot is.

Magunkkal vihetjük kirándulásokra, nyáresti piknikezéshez, vagy akár beletehetjük biciklikosarunkba is, hogy kellemes hangulatot teremtsen, miközben hazafelé tekerünk. Nem kell tartanunk attól, hogy lemerül, hiszen a prémiumminőségű akkumlátor több, mint 10 órás töltöttséget biztosít.


A kulcsszó a változatosság. A lecsavarozható fogantyúval a vonzó asztali lámpából könnyedén varázsolhatunk egy szerény és barátságos fali lámpát. Legyen szó bármilyen felületről, a fújt üvegből készült, gömbformájú lámpabúra garantáltan otthonosabbá teszi a környezetet.

Használjunk bátran irodákban, gyerekszobákban az esti meseolvasáshoz, vagy éjjeli szekrények ékesítőjeként. A többféle színben rendelhető Carrie LED hordozható lámpát keresd a webshopunkban, vagy látogass el bemutatótermünkbe!