Az utóbbi nehéz időszakban átalakultak a mindennapjaink, amely nagy mértékben befolyásolta a munkakörnyezetünket. Sokan huzamosabb ideje otthonról dolgoznak, aminek kapcsán érdemes fontolóra venni a munkaállomások újragondolását ergonómiai és kényelmi szempontból.

Az otthoni iroda legfontosabb elemei egy jó íróasztal és egy kényelmes ülőalkalmatosság. Előbbi, a hatékonyabb térkihasználás miatt, akár a falra is kerülhet, így elkerülhetjük a szigorú irodai hangulatot.

A kényelmes és komfortos munkavégzés elengedhetetlen, hiszen napi több órát töltünk otthoni irodánkban. Ehhez tökéletes választás az orvosok által kifejlesztett ülőlabda, ami tartásjavító ergonómiával bír és dizájn szempontból sem elhanyagolható a különböző színeknek köszönhetően.

 

A világos munkakörnyezet elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez. Ha nincs természetes fényforrásunk az íróasztal közelében, érdemes beszerezni egy fényerőszabályzós asztali lámpát, amit a napszaknak megfelelően tudunk használni.

Motiváltabbak tudunk maradni, ha rend és átláthatóság van az asztalunkon. A különböző asztali rendezőkkel és tárolókkal elkerülhetjük a káoszt, valamint dekoratívan tárolhatjuk a kisebb munkaeszközeinket.

A home office kialakításához a kisebb kiegészítőktől kezdve egészen a nagyobb bútorokig megtalálsz mindent a webshopunkban.