Manapság sokat hallhatunk a testmozgás fontosságáról és az egészséges életmódról. Ennek ellenére napjaink nagy részét ülőhelyzetben töltjük, nem figyelve a helyes testtartásra. Vajon mit tehetnénk az elkényelmesedés és az egészségtelen szokások ellen?


A VLUV labdák stílusos helyettesítői lehetnek a hagyományos dolgozószékeknek. A legegyszerűbb geometriai formára építkezve lehetővé teszik, hogy kiegyensúlyozottan, egyenes háttal végezzük munkánkat. Természetesen a kényelem sem marad el, hiszen a prémium minőségű anyagoknak köszönhetően egy kipárnázott fotel kellemes élményét idézik elő.


Nemcsak egészségünk szempontjából praktikusak a VLUV termékei. A labdák oldalán található, dizájnos fogantyúk hozzájárulnak a könnyű és biztonságos szállításhoz. Továbbá kiváló szerkezetének köszönhetően a stabilitás és az egyensúly is biztosított.


Legyen szó akár irodáról, home office-ról vagy iskolakezdésről, ezek a játékos és ergonomikus gömbök tengernyi ötletet adnak, hogy hatékonyabban és kiegyensúlyozottabban dolgozzunk vagy tanuljunk. Kisebb tornagyakorlatokat, nyújtásokat végezhetünk el rajtuk, vagy használhatjuk edzésekhez, jógázáshoz is.


A VLUV labdák változatos színeivel és méreteivel könnyen találhatunk kedvünkre valót. Ha Te is szeretnél stílusosan tenni egészséged érdekében, akkor keresd a VLUV termékeit a webshopunkban, vagy látogass el bemutatótermünkbe!