A merész gondolatok megálmodója, Nicola Galbiati 2012- ben alapította a Mogg céget. Sokéves építészeti tapasztalatát átvezette a bútorok világába, hogy megteremtse a művészetet és a dizájnt összehangoló ikonikus darabokat.


A Mogg tehetséges dizájnerei esztétikus és letisztult kiegészítőket varázsolnak, melyek különlegessége az apró részletekben rejlik. A cél nemcsak a funkcionalitás biztosítása, hanem az egyedi ízlés kielégítése is. Kis játékossággal és egy csöppnyi érzelemmel még bájosabbá teszik a mesterműveket.

Ahogy mondani szokás, az ellentétek vonzzák egymást. Egyenes vágások és ívelt vonalak, meleg-hideg színkombinációk változatossága uralja a Mogg bútorokat. Külön hangsúlyt kapnak a puha formák és intenzív árnyalatok, hogy harmonikussá tegyék a kontrasztos elemeket.

A páratlan és eredeti Mogg termékek minden ember arcára mosolyt csalnak. Ha te is szívmelengetőnek találod a különböző bútorokat és kiegészítőket, látogass el bemutatótermünkbe vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@spirithome.hu e-mail címen!