Az Ercuis márkát 1867 –ben alapította Adrien Céleste Pilon egy kisvárosban, Párizstól 50 km-re. 1880 – ban nyitották meg Párizsban első üzletüket, bemutatva a luxus evőeszközök legjavát. Eleinte nívós hotelek vendéglátóegységében köszöntek vissza ezek a különlegesen és egyedien megtervezett evőeszközök. Ennek köszönhetően nagymértékben megindult a kereslet a finom, ezüst étkészletek iránt, és elkezdtek terjeszkedni az európai és a mediterrán országok felé is.

Érdekességként megemlítenénk, hogy a méltán híres Orient Express utasai is ezekkel az exkluzív evőeszközökkel fogyasztották el az étkeket a vonaton. A márka nagy múltra tekint vissza, így megannyi többcsillagos hotel, étterem vagy luxushajó az ő étkészleteiket használja.

A márka különlegessége abban rejlik, hogy dombornyomott zománccal, réz és ezüst bevonattal készülnek. Az evőeszközök mellett számos dekorációs- és ajándéktárgy is megtalálható az Ercuis kínálatában.

Minden korosztály számára ajánljuk ezeket a kiválóan magas minőségű ezüst készleteket, hiszen széleskörű választékának köszönhetően mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő étkészletet.

Az Ercuis márka összes termékét már bemutatótermünkben is meg tudod rendelni.