A tél beköszöntével egyre több időt töltünk otthonunk melegében. Varázslatos időszak kezdődik, mikor a frissen sült sütemények és kekszek finom illata tölti be a teret és gyertyát gyújtva emlékezünk vissza az év legszebb pillanataira. Elérkezik az idő, hogy míg kint hideg szél süvít, mi egy karácsonyi zeneválogatást elindítva nekilássunk a sütés-főzéshez. A skandináv dizájncégek idén is konyhai eszközök széles választékát kínálják, melyek elengedhetetlenek az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

A Ferm Living legújabb karácsonyi kollekciójában főszerepet kap a Hale kötény és sütőkesztyű, avagy a stílusos védelmet nyújtó, pamut kiegészítők. A termékek különböző méretekben rendelhetők, így kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek a konyhai kreatívkodásban.

Az ízletes csodák tálalására szolgálnak a Forest termékcsalád esztétikus darabjai, melyek garantáltan meghozzák a kedvünket az adventi készülődéshez. A gyertyafényes estéken túl a meghitt, téli reggelek is apró örömöt jelentenek a zord hónapokban.

A Flow kollekció hagyományos technikák modernizálásával született meg, melynek egyedi termékei egy csöppnyi dizájnt csempésznek a napindító kávénk elfogyasztása mellé. A bögrék, tálak, kancsók és tároló edények a stílusos konyhák tökéletes és funkcionális dekorációs elemei.

A skandináv technikák másik lenyűgöző képviselője, a Menu cég szintén elbűvölő termékekkel büszkélkedhet. A letisztultabb dizájn szerelmeseinek a Bottle fűszertartók nélkülözhetetlenek egy kellemes, vasárnapi főzőcskézéshez. A praktikus tárolóedények jellegzetes, minimál stílusú formával tündökölnek, az ünnepi finomságok alapanyagait raktározva.

Ha Te is elragadónak találod a karácsonyi hangulatot sugárzó dizájntermékeket, akkor látogass el bemutatótermünkbe vagy keresgélj kedvedre webshopunkban a konyhai kiegészítők között!