Mit szólnál, ha levennénk a terhet a válladról és kicsit felfrissítenénk az otthonod? A következőkben bemutatjuk, hogy mit kínálunk legújabb szolgáltatásunkon belül.

A personal shopping szolgáltatás Amerikában és a nyugati országokban már pár éve a virágkorát éli. A szolgáltatás lényege, hogy a vásárló egy személyes segítőt kap maga mellé, aki személyre szabottan, az ügyfél lakberendezési stílusához igazodva válogat össze dekorációs tárgyakat, bútorokat, tapétákat és egyéb lakáskiegészítőket.

Hogyan is zajlik egy personal shopping?

  1. lépés – Személyes konzultáció

Ebben a fázisban átbeszéljük, hogy miért is fordultál hozzánk, milyen változásokat szeretnél az otthonodban. Szükségünk lesz ehhez egy alaprajzra, hogy felmérjük a lakásod vagy a felfrissítendő helyiséget, és megnézzük, hogy mit hozhatunk ki az adott térből. Amennyiben megoldható (Budapest területén), ezt a folyamatot a helyszínen is meg tudjuk oldani, így szakemberünk már egyből látja a hely adottságait, fényviszonyait, illetve az alap bútorokat és tárgyakat, amelyeket szeretnél megtartani.

2. lépés – Hangulati terv készítése

Az előzetes egyeztetés után, szakemberünk egy tervet készít, amely lehet hangulati terv vagy már konkrét bútor- és kiegészítőajánlás a bemutatótermünk kínálatából.

3. lépés – Bemutatótermi látogatás

A következő lépésként egy bemutatótermi látogatást javaslunk, amelynek során megnézzük, hogy kínálatukban milyen bútorok/lakberendezési tárgyak találhatóak meg, amelyek az eltervezett koncepcióba beleillenek. Közel 700 négyzetméteres, belvárosi üzletünkben több mint 120 márka termékei megtekinthetőek, illetve kárpitokat, felületeket és pontos méreteket is tudunk nézni a kiválasztott termékekhez. Personal shopping szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink rendkívül kedvező áron tudják megvásárolni az igen széles árskálán mozgó termékeinket.

4. lépés – Végső berendezés

Miután megtörtént a tanácsadás, illetve a berendelt bútorok is megérkeztek, szakembereinkkel együttműködve a végleges helyükre kerülnek a tárgyak, ezután pedig nincs más hátra, mint a jól megérdemelt pihenés a felfrissített és esztétikusan megtervezett otthonunkban.

Amennyiben “personal shopping” szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődésed, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot az info@spirithome.hu e-mail címen vagy személyesen a bemutatótermünkben és indulhat is az ötletelés.