Az egyszerűség varázsa számtalanszor hódított a dizájn bútorok történelmében. Mégis, akadnak még innovatív megoldások, melyekkel csak még inkább beleszerethetünk a minimalizmus szépségeibe.


A NORR 11 cég új perspektívákat mutatva a skandináv dizájn és az ázsiai esztétika gyönyörű ötvözetével dolgozik. Legfőbb irányelvük a zero waste-en alapul, céljuk, hogy kizárólag természetes anyagokat használva és azokat újrahasznosítva varázsolják karakteressé a teret.


A dán márka egyedi darabjait a funkcionalitás és a komfort tökéletes egyensúlya határozza meg. Fontos szempont a termékek megőrzése a következő generáció számára, valamint a letisztult vonásokkal kialakított maximális kényelem is.


A NORR 11 egyik legcsodásabb képviselője az Elephant szék, mely eleganciájával és könnyedségével idézi meg a japán technikákat. A Big Big szék pedig különböző stílusú nappalik elbűvölő főszereplőjeként szolgálhat, játékos formái álomszerű komfortot komponálnak.


A Nomad szék skandináv jegyekkel ruházza fel a tradicionális marokkói fonott széket. A bambusz és a természetes francia rattan egysége kitűnően szimbolizálja a dizájn egyszerűségét, nem szabva gátat egy kényelmes konstrukció kialakításának.


Ha téged is lenyűgöztek a nemzetközi inspiráció alkotta darabok, akkor látogass el bemutatótermünkbe vagy keresd a NORR 11 termékeit a webshopunkban!