Ha megkérdeznék tőlünk, hogy melyik a számunkra legkedvesebb helyiség a házunkban, bizonyára sokunk az otthon kulcsfontosságú életterét, a konyhát választaná. Nincs is jobb egy családi vagy baráti főzőcskézésnél, főleg ezekben az időkben, amikor is az otthonunk jelenti sokunk számára az egyetlen közösségi teret.

A BORA termékek a legtökéletesebb eszközei a bűntudat nélküli sütés-főzésnek. Az újdonságokra mindig nyitott német cég kifejlesztett egy olyan páraelszívó-rendszert, amely hibátlanul tünteti el a kellemetlen szagokat és a lecsöppent zsírfoltokat… Többé nem kell mérgelődnünk a fejmagasságban lévő elszívók miatt, hiszen a főzőlapba beépített szerkezet szabadabb érzést és nagyobb teret biztosít, ezzel is segítve a család főszakácsát, valamint a szagok elszívásának mértéke is hatékonyabb, mint egy hagyományos készüléknek.

Ki ne akarná elkerülni a bosszantó, mindennapos konyhai takarítást? A tradicionális elszívókkal ellentétben, a különböző BORA rendszerek könnyen szétszerelhetőek, így a tisztítás is gyerekjáték. Akárcsak a tányérokat, poharakat és egyéb kiegészítőket, mosogatógépünk e mozdítható elemeket is makulátlanná varázsolja.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez az innovatív főzőlap és páraelszívó kombináció, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@spirithome.hu e-mail címen és szakembereink bővebb felvilágosítást adnak a különböző modellekről és a beépítés megtervezésével kapcsolatban is készséggel segítenek!