A Meridiani Laura Ferraro Crosti régi vágya alapján született, azaz egy egyedi, jól felismerhető és megjegyezhető, lakáskiegészítőkkel és bútorokkal foglalkozó vállalkozás. Stílusában képes ellentmondani a mai divattrendeknek, nem megtagadva a korábbi gyökereket sem, egyedi színhasználatával otthoni környezetet teremtve, amit az olasz minőségi megmunkálás garantál.

Andrea Parisio, a Meridiani tervezője és művészeti vezetője és képviselője az olasz garanciának, amit a bútorokon külön jelöléssel is ellátnak. A Meridiani bútorai kialakításánál olyan jegyeket kíván létrehozni, melyek fölösleges túldíszítettség nélkül, mégis színben és sajátos formavilágában megalkuvás nélkül veszik fel a versenyt a mai dizájnnal.

Legjobban ezt az idei, 2019-es kollekció mutatja meg, két domináns színe a meggyvörös és a sötét tengerészék, melyek nem nyomják el a többi bútort sem, hanem sajátos módon teszik egyedivé a teret. Emellett a két szín, és a hozzájuk társult formavilág mellett még több más hasonló stílusú és egyéb domináns színű bútordarabtól, a semleges színűekig mindenki megtalálhatja a lakása otthonosabbá tételére megfelelőt.

Ha közel áll hozzád ez a letisztult, mégis eleganciát és luxusérzetet árasztó stílus, akkor lépj kapcsolatban velünk az info@spirithome.hu e-mail címen vagy a bemutatótermünkben.