A Henge olasz manufaktúrának minden terméke egyedi és megismételhetetlen mestermunka. A már-már műalkotásnak beillő bútordarabok kiváló szakemberek kézzel készült remekei. A generációról generációra szálló tudás és a tradicionális technikák alkalmazása egyesül a készítés során.

A Henge bútorok szabadok, árad belőlük a nyersség és az egyszerűség, nem akarnak megfelelni egy stílusnak sem. Az anyagoknak, technológiának és formának semmi sem szabhat határt. Önmagukat adják, így természetességükkel egyből magukra hívják a figyelmet és kivívják a tiszteletet.

Mint ahogyan mi is, idővel változnak és új oldalukat mutatják meg ezek a bútorok. Időtlenségük is ebben rejlik, hiszen velünk együtt nemesednek és válnak egy életen át a mindennapjaink mutatós kiegészítőivé.

A Side X Evo fantázianéven megtalálható komód keményfából készül, és különböző felületek elérhetőek a kínálatban: fekete polírozott acél, polírozott bronz, ezüst. Impozáns megjelenésével bármelyik enteriőr fókuszpontjává válik. Formavilága egyszerű és letisztult, mégis extravagáns az összkép az antikolt tükröződő felületnek köszönhetően.

A Henge bútorait a bemutatótermünkben is megtalálod, illetve bővebb információt és kedvezményes árajánlatot az info@spirithome.hu e-mail címen tudsz kérni.