Ebben a bejegyzésben szeretnénk bemutatni pár neves design tapéta gyártót, remélvén, hogy megkönnyítjük választását ha adunk egy kis ízelítőt a csodásabbnál csodásabb faldekorációkból.


Wall&Decó


Az olasz Wall&Decó évről évre új kollekciót ad ki, aminek köszönhetően folyamatosan megújul, és minden évben az adott divatirányzatot követi. Nem ez a legfőbb különlegessége, hanem, hogy az általános beltéri tapétákon kívül “Wet system” és “Out system”, azaz vizes helységekbe és kültérre tehető tapétákat alkottak meg, különleges felületkezeléssel aminek köszönhetően nem csak víz de hőállóak is, így bírják a kültéri viszontagságokat. Hát nem csodás, hogy akár fürdőszobánkban is gyönyörködhetünk kedvenc motívumunkban? Vagy, hogy feldobhatjuk házunk külső homlokzatát egy izgalmas mintával?
Még nincs vége a különlegességek felsorolásának! Olyan szinten szeretnék ügyfeleik minden igényét kielégíteni, hogy akár saját magunk által tervezett, megálmodott mintát is rányomtatnak tapétáikra, így könnyedén kiélhetjük kreativitásunk otthonunk falain.Persze, akik a minimál design kedvelői és inkább a geometrikusabb formák keltik fel érdeklődését azoknak sincs hiány a kínálatból. Számos letisztult, világos, geometrikus mintázatú tapétát készítenek a vadabb, erőteljes, állati vagy növényi motívumok mellett.


      Ferm Living tapétái


Az igazi skandináv életérzés megtestesítője. Akik szeretik az egyszerűséget, a skandináv stílust azoknak ezek a tapéták tökéletes választás lehetnek. Finom, elegáns színek, geometrikus formák. Tipikusan az a cég, aki azt vallja, hogy a kevesebb több, így a kollekcióval sem estek túlzásba. Egyben azért biztosak vagyunk, mindenki tud választani ebből a csodás kínálatból.


    


    


NLXL tapéták


Újrahasznosított törmelék fából készült tapéták, amik kímélik környezetünket. Manapság elengedhetetlen, hogy figyeljünk és próbáljunk környezetbarát termékeket elhelyezni otthonunkban. A kollekció teljes mértékben sugallja az eszmét, amit képviselnek, hiszen fa és kerámia burkolat mintájú tapétái tökéletesen helyettesíteni tudják a valódi fát és kerámiát. Nagyszerű trükk, ami csak akkor vehető észre, ha közel megyünk a falhoz.Válogasson számos design tapétánk közül erre a LINKRE kattintva.