A Vincent Sheppard szerencsére nem csak a kültéri termékek gyártásában remekel, hanem a beltéri felhasználású bútorokra is elég figyelmet fordít. Az  új, 2023-as évi beltéri termékekről szóló katalógusának segítségével könnyebb átláthatóságot kapunk a márka által forgalmazott termékcsaládokról.
A következőkben pár terméket kiemelve mutatjuk be a márka egy kis szegletét.

 

A Titus étkezőszék lenyűgöző dizájnnal gazdagítja a belső teret. Ez egy kifinomult étkezőszék, amely gyönyörű nádszövéssel, tömör tölgyfa vázzal és kárpitozott ülőfelülettel rendelkezik.

A Titus termékcsaládból érdemes figyelmet fordítani még a fotelre, amelyet szintén az étkezőszékhez hasonlóan mély, kényelmes ülés és fonott rattan háttámla a jellemzi. A tört háttámláján keresztül áramlik át a fény és a levegő, így vetve finom mintázatú árnyékot a szobára. Fekete vagy natúr tölgyfa vázzal kapható.

A Vivi lámpák természetes és autentikus megjelenéssel bírnak, amellyel életet visznek minden térbe. Két méret közül lehet választani: kicsi és közepes.

Az Elias étkezőasztalnak a lekerekített élekkel ellátott tömör tölgyfa lapja elegáns megjelenésű, míg a fekete, kereszt alakú lábai a stabilitás és a robusztusság érzetét kelti.

Ez csak pár termék volt a teljes kollekcióból.
További részletekért kattints az alábbi gombra:

Tovább a katalógusra

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Vincent Sheppard beltéri kollekciója, keress minket a hello@spirithome.hu e-mail címen vagy személyesen a bemutatótermünkben.