SieMatic

Csak is a legjobb elég jó.

A német SieMatic gyár 90 éves fennállása alatt a gyár tervező csapata folyamatosan komoly fejlesztéseket hajt végre a konyhai dizájn és funkciók bővítésének terén, ezzel számos nagy jelentőségű dizájn díjat kiérdemelve. Az állandó törekvés a termékek fejlesztésére és a legmagasabb minőségi kívánalmaknak való megfelelés alapozzák meg, hogy a SieMatic a prémium és luxus szegmens piacvezetője lett. A SieMatic világelső a környezettudatos, fenntartható termelés területén, amely egyrészt a legfejlettebb hulladékgazdálkodást és fenntartható beszerzési források felkutatását jelenti, másrészt csakis olyan anyagok kerülnek felhasználásra, amelyek semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak, legyen szó festékekről, vagy a szekrények alapanyagáról.

PURE


Elemi egyszerűség, amelyet mindenki megért a világon. A letisztultság, ami inspirál. Itt kibontakozhat saját személyiséged. Mert itt TE vagy a központban, nem a konyha.

URBAN


Azok számára, akik szeretik a városi életet. Nem hangos, hanem élénk, nem névtelen, de barátságos, nem hektikus, hanem izgalmas, inspiráló és színes. A város egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja a saját stílusát.

CLASSIC


A klasszikusnak nem kell tradicionálisnak lenni. Akár ruházat, akár autó, zene vagy bútor. Klasszikusan kifinomult.

Azok, akik a konyhát központi élettérnek tekintik, inspiráló és egyéni, ugyanakkor funkcionális és esztétikus ötleteket és megoldásokat keresnek, ahogy mi is. A vállalat 1929-es alapítása óta tökéletes minőségű és iránymutató konyhákat építünk, a választási lehetőségek és a választék folyamatos bővítése mellett, hogy minél inkább az egyéni igényeknek megfelelő megoldásokat hozhassunk létre.
Világszerte ez köt össze minket vásárlóinkkal, akik új, személyes és egyedi alkotásokat keresnek.
Tervezhetsz színekkel és formákkal, terekkel és anyagokkal, amelyek mostanáig csakis nappali terek atmoszférájának a kialakításakor volt használatos. Hozz létre vonzó részleteket különleges fogantyúkkal és pultfelületekkel. Változtasd látványossággá a falakat és falfülkéket. Nyerj ötleteket SieMatic bemutatótermünkből és fedezze fel a részletek mögött rejlő ötleteket.

SieMatic 360°

SieMatic bemutatóterem Löhne-ben
Földszint

Fedezd fel!

SieMatic bemutatóterem Löhne-ben
1. alagsor

Fedezd fel!

SieMatic bemutatóterem Löhne-ben
2. alagsor

Fedezd fel!

Elismert minőség.

A SieMatic számára átadott számos elismerés és tanúsítvány garantálja ügyfeleink számára, hogy olyan terméket vásárolnak, amelyről független ellenőrzéseken bizonyították, hogy megfelelnek a minőségi, biztonsági, környezeti és egészségügyi követelményeknek.
Így például a SieMatic egyike azon kevés konyha készítő vállalatoknak, melyek tagjai a DGM – „Az Arany M” (Deutschen Gütegemeinschaft Möbel e.V – DGM, a német bútorok minőségét felügyelő szervezet) szövetségnek. A DGM célja, hogy meghatározza és biztosítsa azokat a minőségi, biztonsági, környezeti és egészségügyi kritériumokat, amelyek védik a termék felhasználóját. Az Arany M az egyetlen hivatalosan is elismert, független minőségi pecsét, amelyet bútortermékek megkaphatnak Németországban.

Made in Germany

A globalizált világban egyszerű és teljesen elfogadott a termelés egyes részeit vagy akár komplett gyárakat más országokba költöztetni. A SieMatic számára azonban ez sosem volt cél. A világ elismeri a rendkívül mutatós és innovatív német termékeket, a felhasznált technológiát, azok dizájnját és magas minőségét. A legmagasabb elvárásoknak való megfelelés mindig is fő célunk volt. A vállalat 1929-es alapítása óta tiszteletben tartjuk örökségünket: az általunk elkészült valamennyi konyha egyetlen helyen készülhet a világon, a németországi Löhnében.

SieMatic Plus Points

Üdvözöljük egy szép, új és praktikus világban.

Ez egy olyan világ, ahol a fedők nem zuhannak ki a szekrényből; ahol a sütőlapok akkor is a helyükön lehetnek, amikor a sütő éppen működik; ahol a vaníliás cukor, a befőttes gumi és a bevásárló lista nem tűnik el az egyik szekrény fenekén, hogy utána soha többé nem akadjuk nyomára. Ez egy olyan világ, ahol úgy töltheti fel a hűtőjét italokkal, hogy nem kell előtte kimenni a kamrába.

Az élet sokkal kényelmesebb, ha SieMatic konyhája van!

MultiMatic

Legyen 30%-kal több helye!

A tárolóhelyek feltalálása óta a MultiMatic az egyik legjobb ötlet. Ez egy olyan rendszer, amely variálható, kombinálható, bővíthető és az igények szerint változtatható. Bármikor, erőfeszítés nélkül és önállóan. Ilyen egy tipikus SieMatic fejlesztés. A MultiMatic használatával a konyhaszekrények jobban kihasználhatók, mint előtte bármikor. A konyhaszekrények különböző funkciójú elemekké változnak át, ahol minden egyes konyhai eszköznek megvan a maga helye.

SieMatic fiókok és kihúzható tárolók

Ezek előnyei:
– A kihúzható tárolók és fiókok könnyen futnak, és mivel a sínek teljes egészükben zárt szerkezetben vannak, ezért nem koszolódnak.
– Az elérhető legnagyobb tároló felület és stabilitás.
– Nincs több meghajló felület: a fiókok és kihúzható tárolók egy időben nyithatók, anélkül, hogy egymáshoz érnének.
Az állítható magasságú belső fiókok és kihúzható tárolók ugyanabban a méretrendszerben áthelyezhetők az alsószekrényből akár a fali szekrényekbe is.

Körkörös porvédő profil

Minden egyes konyhaelem, legyen az alsószekrény, felsőszekrény, toronyelem, vagy fiók, körkörös porvédő profillal lett ellátva. Ez a profil biztosítja, hogy a szekrények belső részébe ne jusson a környezetből por, amely különösen fontos az üvegbetétes ajtóval ellátott szekrények esetében.
Így a borospoharak azonnal használhatók, ha váratlan vendég toppan be, anélkül, hogy előtte mosogatnunk és törölgetnünk kellene. További előnye, hogy még sok éves használat után is a szekrények zajtalanul és lágyan záródnak.

Konyhatervezés

Konyatervező szakember segít Önnek a kitűnő minőségű,
praktikus és nem utolsó sorban
gyönyörű konyhájának megtervezésében.
A tervezés díját megrendeléskor jóváírjuk Önnek.
Ára: 200.000,- + áfa

Kapcsolatfelvétel

Kedves Vásárlónk!

Ügyfeleink és családtagjaink védelmében felelős döntést hoztunk, így üzletünk az elkövetkező néhány hét folyamán zárva tart, csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség személyes találkozóra, áru átvételére.
Időpont egyeztetés miatt kérjük írjon az info@spirithome.hu e-mail címre.

Webshopunk változatlanul üzemel, mert a DIZÁJN NON STOP. :)
www.spirithomeshop.hu

Dear Client,

Due to COVID-19, we would like to protect our clients and families' health, so we have made a responsible decision and will keep our showroom closed for the public. If you would like to get an appointment , please contact us via info@spirithome.hu.

Our webshop is working as WE LOVE DESIGN NON STOP. :)
www.spirithomeshop.hu