Amikor lakást, házat vásárolunk, olyannak képzeljük el, hogy még évekkel később is szeretjük, elférünk benne, minden villanykapcsoló és mosdópult ott van, ahol kell lennie. Persze nem utolsó sorban szép is, hogy a sajátunknak és az otthonunknak érezzük. Ahhoz kell a lakberendezői tudás, hogy megértse, és átlássa, mit szeretne a megrendelő, milyen az ingatlan adottsága és kihozza belőle azt a maximumot, amit még évek múlva is a maximumnak érzünk.

Nem egy egyszerű feladat ez, nagyon könnyű elveszni az mai kor nyújtotta bútorok, burkolatok, kiegészítők tengerében.
A Spirit Home lakberendezői segítenek Önnek akkor is, ha csak egyszeri tanácsadásról van szó, illetve akkor is, ha a kivitelezés teljes ideje alatt szükséges a segítségünk.

Bútorozási javaslat

A lakás alaprajzának figyelembételével, részletes javaslatot adunk a stílusban illeszkedő bútorok és kiegészítők vásárlására. Büszkék vagyunk arra, hogy az elérhető felsőkategóriás és design bútorok közül is a leginkább megfizethető kínálatból tudunk is javaslatokat tenni.

Időpont foglalás

Tanácsadás bemutatótermünkben

Professzionális lakberendező segít a megfelelő bútorok, színek, hangulatok kiválasztásában. Időpont foglalás szükséges.

Időpont foglalás

Konyhatervezés

Konyatervező szakember segít Önnek a kitűnő minőségű, praktikus és nem utolsó sorban gyönyörű konyhájának megtervezésében. A tervezés díját megrendeléskor jóváírjuk Önnek.

Ár: 50 000 Ft

Kapcsolatfelvétel

Lakberendezés

Lakberendezési szolgáltatásunkkal abban szeretnénk segítséget nyújtani ügyfeleink számára, hogy saját költségvetésük keretein belül kihozzuk a maximumot otthonuk berendezésének átalakításával. Kis ráfordítással is látványos változásokat lehet elérni, ami minden esetben közérzetünkre is nagyon jó hatással van.

Ár: 9 900 Forint / m2

Kapcsolatfelvétel

Kiadni kívánt lakások berendezése

Egyik nagy erősségünk ezen a területen. Profizmusunkkal szeretnénk segíteni abban, hogy kiadásra szánt lakásának berendezési koncepcióját összeállítsuk, amitől garantáltan kiadható válik. Célunk, hogy az esztétika mellett funkcionalitásában is tökéletes tereket alakítsunk ki, akár kis költségvetésből is, melyhez nagy segítséget nyújt a több száz cégből álló termékpalettánk.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése esetén várjuk az Spirit Home elérhetőségein, vagy találkozzunk személyesen a bemutatóteremben, ahol munkatársaink elkészítik alapos és részletes javaslatunkat.

Ízelítő referenciáinkból

Maximális tisztelet az épület felé

Budapesti nagypolgári lakás

Ebben a projektben a legfontosabb szempont az volt, hogy megkapja a maximális tiszteletet az épület, amiben a lakás elhelyezkedik. A nagypolgári elegáns miliő megkövetelte, hogy a belső enteriőr ehhez igazodjon. Ehhez a hangulathoz tökéletesen passzol a Porada által készített nemes, elegáns bútorok és a Riva1920 természetes darabjai. A nappali ékköve lett a Kirk kanapé, mely színével kitűnik a többi bútor közül, mégis teljesen természetes módon illeszkedik az enteriőrbe.
Hangulatos, szivarszobára hasonlító dolgozószoba volt az igény, amit a Wall&Deco által gyártott tapéta igazán visszaad, nem beszélve a Porada Saffo tömör diófa íróasztalról. A fürdőszoba akár egy barlang, sejtelmes fényeket áraszt, amit a matt és fényes felületű Mutina burkolat fokoz.
Különleges továbbá, hogy a gyerekszoba ahol már nem laknak napi szinten, saját fürdőszobát kapott, izgalmas megoldással, egy üvegfallal.

Amikor a konyha a fókusz

Budai modern stílusú villa konyhája

Megbízónk otthonában a legfontosabb helyszín szerepét a konyha tölti be. Nem is csoda, hiszen gyönyörű panoráma tárul elénk, ahogy belépünk a helységbe. Az igény egy tágas, modern stílusú, letisztult konyha volt, föld színekkel. A konyhával szembeni falra, egy íves motívumokból álló design tapéta került elhelyezésre, amivel ellensúlyozva lett a konyha szögletessége, erőteljes vonalvezetése. Ennek és a rejtett világításoknak is köszönhetően nagyon kellemes, otthonos hangulatot áraszt az egész helyiség. Miele konyhagépek kerültek beépítésre.

Visszafogott külső, bohém belső

Budapest

Egy igazi álomprojekt, ahol tökéletes összhangba kerül a klasszikus városi hangulat és a modern stílus. Megbízásunk alkalmával egy Budapesten lévő klasszikus ház belső tereit kellett felfrissíteni, mégpedig úgy, hogy ne legyen életidegen a külső és belső tér közti kontraszt. Ügyfeleink a természetes anyagok kedvelői, így nem volt kérdés, hogy tömör fa és természetes alapanyagú kárpitozott bútorokat válaszunk.
A fő élettér a nappali-étkező térkapcsolat, így egy nagyon kényelmes, széttolható elemekből álló Muuto kanapéra esett a választás. Az étkezőbe egy Riva 1920 asztal, pad és székek kerültek, tömör diófából. A teljes házban visszaköszön a bohém hangulat, aminek köszönhetően nagyon izgalmas, friss belső terek születettek. Az előszobába a LAGO N.O.W. gardrób kompozíció került, egyedi méretben. Ennek előnye, hogy nincs fogantyúja, amitől olyan érzést kelt első látásra, mintha a fal folytatódna.

Luxus a belváros közepén

Prestige Hotel Budapest**** Superior

Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt a Zara Prestige Hotel. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. A csodálatos építészethez csodálatos bútorok kerületek kiválasztásra, mégpedig Ipe Cavalli Visionnaire darabok. A teljes lobby rész beleértve a világítótesteket egytől egyig Visionnaire termékek. A teljes hotel fényűző, luxus hangulatot áraszt, amit méltó megkoronázás volt Ipe Cavalli bútorokkal berendezni.

Modern-minimál otthon, élénk színekkel fűszerezve

11. kerületi családi ház

Ebben a projektben egy családi ház berendezésére kaptunk felkérést, modern-minimál stílusban. A letisztult hangulat mellett fontos volt a természetes anyagok, legfőképpen a fa használata illetve a megszokott minimál stílusra jellemző szürke-fehér színkombináció mellett élénk színek integrálása is, hiszen barátságos otthont szerettek volna megbízóink.
Azonnal tudtuk, hogy ehhez a stílushoz tökéletes választás a Lago kollekciója, üveg lábas asztalaival, ágyaival és üveg frontú nappali falával. A fő élettér általában a konyha-étkező szekció így ez a rész lett a leghangsúlyosabb. A Lago Air étkezőasztalhoz színes bőr étkezőszékek és színben hozzá passzoló függesztékek kerültek.

Modern mini

Mini Lago lakás, 45 négyzetméteren

Megbízásunk egy „mini” lakás modern, fiatalos berendezése volt, ahol egy amerikai konyhás nappali kialakításán volt a hangsúly. Nem is eshetett volna másra a választás, mint a Lago-ra hiszen ők ebben zseniálisak. Kis terekbe is tökéletesen illeszthető, egyedi méretű bútorok gyártásában.
Az Air étkezőasztal légies, lebegő hatásával nem nyomja el a teret, így bőven elfért egy wildwood felülettel kiegészített nappali fal is mellette.
A Lago konyhája kis terekbe is nagyon praktikus, hiszen mindent el lehet benne rejteni, ami egy ekkora konyhánál nagy előnyt jelent. A teljes enteriőrben a fehér-wildwood felület váltakozása volt a koncepció így ezt a világos hangulatot feldobtuk a Lago almazöld kanapéjával és egy Pedrali fotellel.

Hangulatos lakókonyha

A konyha elrendezésnek kialakításnál fontos szempont volt, hogy a megrendelő igazi lakókonyhát szeretett volna, amely a családi életük központja lehet úgy, hogy közben tökéletesen használható legyen a konyhai munkafolyamatok során. Ennek a konyhatípusnak sajátsága, hogy a teljes NCS skálából, közel 2000 színből választható. A kazettás frontok klasszikus irányba viszik el a konyha stílusát, mégsem lesz túl szigorú, inkább a vidéki amerikai konyhák stílusát idézik. Ezt a hangulatot erősítik a króm "kagyló" fogantyúk.