A Porada cég vezető szerepet tölt be az olasz bútorgyártásban már 1968. óta. A következőkben egy sikeres családi vállalkozást mutatunk be, amely pár évtized alatt világhírű márkává nőtte ki magát.

Az alapító és a Porada egyik védjegyévé vált lekerekített élek.

Luigi Allievi 1968-ban hozta létre a Porada céget, hogy a már 1948. óta működő családi székgyártással foglalkozó manufaktúrát kibővítse. A Porada már a kezdetektől fogva a minőségi fa anyaghasználatban és a precíziós megmunkálást tartotta a márka két legfontosabb alappillérének.

Magas minőség, elegancia és természetesség.

Pár évtized alatt a cég kibővítette termékkínálatát, így a gondosan megmunkált székek és asztalok után, elkezdtek kárpitos és nagyobb bútorokat is gyártani, mint kanapék, ágyak, tálalószekrények, irodabútorok, de a kínálatban szépen kidolgozott kiegészítők, lámpák, tükrök is fontos szerepet kapnak.

Az Allison kanapé egy kortárs enteriőrbe is tökéletesen beleillik.

A Porada egyik ismérve – a kiemelkedő minőség mellett -, hogy a funkcionalitást, a kényelmet és a trendkövető dizájnt tökéletesen egyensúlyba hozza, így az ülőbútorai egyszerre komfortosak és attraktívak.

Ahogy mondani szokták, az ördög a részletekben rejlik. A Porada talán sikerét ennek a szemléletnek köszönheti, hiszen bútorainak és kiegészítőinek minden porcikája igényesen kidolgozott és megmunkált.

A Maskara pipereasztal minden eleme a kifinomultságot tükrözi.

A főként olasz tervezőkből álló csapat, évről-évre próbálja ötvözni a “Porada-örökséget”, vagyis a fa iránti mély szenvedélyét és a legújabb trendeket és formákat. Emiatt az utóbbi években olyan természetes anyagok is bekerültek a márka palettájába, mint a márvány, üveg, réz vagy éppen a bőr.

Különböző anyagok találkozása Porada módra.

Az elmúlt évben debütált KILIAN ágyat egyből felkapta a szakma és a dizájnra fogékony közönség, hiszen nagyon szépen kombinálták a tervezők a mai lakberendezési-vonulatot a márkára jellemző formavilággal.

Amennyiben Te is beleszerettél a Porada termékeibe, a webshopunkban nagyon sok modell elérhető, így pár kattintással meg is vásárolhatod őket, de bemutatótermünkben élőben is megtekintheted a folyamatosan frissülő Porada kínálatunkat.