A FLOU matracok új generációja minőségi alapanyagainak és megfelelő kialakításának köszönhetően megfelelő támaszt és kényelmet biztosít a pihentető alváshoz


Az olasz FLOU márka a nem csupán ágyakat és matracokat készít, hanem -ahogy a mottójuk is mutatja- egy “sleeping system”-et adnak a vásárlóiknak. A gyártó hosszú múltra tekint vissza, így nem hiába váltak Európa egyik vezető matracgyártó márkájává.

A FLOU szinte minden komfortérzetet kielégít, hisze mindenki megtalálja a saját kényelméhez passzoló matracot, legyen szó keményebb, rugós, memóriahabos vagy vérkeringést serkentő darabról.

A Leonardo modellt bátran hívhatjuk a matracok királyának, hiszen a 28 cm magas matrac teljes egészében kézzel készül prémium összetevőkből, úgymint a természetes gyapjú, pamut és lószőr.

Amennyiben szívesen kipróbálnád a FLOU nyújtotta alvásélményt, úgy látogass el bemutatótermünkbe, ahol több típust ki is tudsz próbálni és munkatársaink szakszerű felvilágosítást tudnak nyújtani a megfelelő matrac kiválasztásához.