Napjainkban ismét nagyon közkedvelt stílussá vált az Art Deco. Ilyenkor persze nem arra a tipikus, nagypolgári lakásokban látott szigorú és erőteljes stílusra kell gondolni, hanem egy sokkal finomabb, letisztultabb, modernebb hangulatra.

Változó korban élünk, így a stílusirányzatok is változnak, néha összemosódnak. Mi személy szerint nagyon kedveljük ezeket a stílus összemosódásokat, újrahangolódásokat, hiszen ezek számos új izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban.

Több híres márkánk kínálatából tudunk válogatni, amikor ügyfeleink klasszikus pártiak, vegyük például az Armani Casa, Ipe Cavalli, Fendi Casa, Smania kollekcióit.

 

 

Minden egyes alkalommal ügyfeleink igényeit figyelembe véve alakítjuk ki legmegfelelőbb enteriőrt. Az esetek túlnyomó részében sokkal közkedveltebb, amikor az Art Deco egy lágyabb formáját használjuk, vagy éppen csak egy-egy bútordarab hozza vissza a stílus magával ragadó hangulatát.

Akik nem elég bátrak, és éppen csak barátkoznának a stílussal, azok használjanak fémes kiegészítőket, lakás textíliákat amikben visszaköszön az Art Deco mintázata.

A stílus fő jellemzői:

  • élénk színek a formavilágban, pasztellszínek a falon
  • elegancia, igényesség, csillogás
  • reprezentatív jelleg, luxusminőség
  • legömbölyített sarkok, éles kontúrvonalak
  • lendületes, leegyszerűsített, geometrikus formavilág
  • drága alapanyagok, rendszerint ébenfa használata

 

Látogass el bemutatótermünkbe és inspirálódj nálunk. Hatalmas kínálat áll rendelkezésedre, amiben kollégáink segítségedre lesznek.