A prémium lakberendezési márka 2020-as kollekciója az elegancia és kényelem harmóniájában kínál újdonságokat. A kitűnő termékek lehetőséget adnak arra, hogy felfedezzük saját stílusunkat és ezzel egyben új értelmet nyerjen otthonunk.     

Idén a színek vannak főszerepben. A természet inspirálta színváltozatok békés atmoszférát teremtenek, melyeket természetes anyagokkal párosítva tehetünk még otthonosabbá. Képzeljük csak el a vöröses-sárgás színárnyalatokat, melyek a gyönyörű tengerparti naplementét idézik elő. A meleg hangulatot a kecses fa, illetve fém kiegészítők is fokozzák.

Különböző természetes anyagok is kerültek a palettába, mintpéldául réz, bőr és üveg. A Constellation Lite üvegtetős dohányzóasztalok a méz, csoki és dohány árnyalataival játszadozva meghitt környezetet varázsolnak és remekül passzolnak a délutáni teánk vagy kávénk elfogyasztásához.

A Kelly kollekció elemei személyre szabott színekkel és anyagokkal teszik még különlegesebbé az otthoni kényelmet. Az új bútorok megalkotói a kör alakú változatokkal helytakarékosan ösztönöznek minket pihenésre, lazulásra.

A FENDI CASA kizárólagos hazai forgalmazójaként, bemutatótermünkben megtekinthető a márka több bútora, valamint anyagmintái is, így szakértő munkatársaink segítségével könnyedén össze tudja állítani a tökéletes kompozíciót. További információért lépjen velünk kapcsolatba: info@spirithome.hu